T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü İvrindi Devlet Hastanesi

Yabancı Diller                           : İngilizce
Klinik                                        : Göğüs Hastalıkları
Tıbbi İlgi ve Uzmanlık Alanları : Göğüs Hastalıkları
Eğitimi                                      : 1993 İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
                                                   2005-2011 Süreyya Paşa Gögüs Hastalıkları Hastanesi ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Çalışılan Kurumlar                   : 1994-2005 yılları arası Erzurum ve Erzincan'da pratisyen hekimlik yaptı.
                                                   2011-2013 Ağrı Devlet Hastanesinde Göğüs hastalıkları uzmanı olarak görev yaptı.
                                                   2013-2018 Balıkesir Göğüs Hastalıkları Hastanesi ve Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesinde göğüs Hastalıkları uzmanı olarak görev yaptı.
                                                   2018 yılından bu yana İvrindi Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları bölümündedir.

Hekimimiz 15.12.1969 tarıhınde Erzincan'da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini Erzincan'da tamamladı. 1993 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra 1994-2005 yılları arası Erzurum ve Erzincan'da pratisyen hekimlik yaptı. 2005-2011 yılları arasında Süreyya Paşa Gögüs Hastalıkları Hastanesi ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzmanlık ihtisasını tamamladı. 2011-2013 yıllarında Ağrı Devlet Hastanesinde Göğüs hastalıkları uzmanı olarak görev yaptı. 2013-2018 yıllarında Balıkesir Göğüs Hastalıkları Hastanesi ve Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesinde Göğüs Hastalıkları uzmanı olarak görev yaptı. 30.01.2018 tarihi itibariyle hastanemiz başhekimi olarak görev yapmakta, ayrıca hergün öğleye kadar poliklinik yapmaktadır.