T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü İvrindi Devlet Hastanesi

Yabancı Diller                           : İngilizce
Klinik                                         : Diş Polikliniği 1
Tıbbi İlgi ve Uzmanlık Alanları  : Estetik Diş Hekimliği
Eğitimi                                       : 2009 / 2014 Karadeniz Teknik Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Çalışılan Kurumlar                    : 2016 / 2017 Şenpazar Toplum Sağlığı Merkezi
                                                    2017 tarihinden itibaren İvrindi Devlet Hastanesinde görev yapmaktadır.

1991 yılında Balıkesir'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Balıkesir'de tamamladı. 2009 yılında başladığı Karadeniz Teknik Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini 2014 yılında tamamladı. 2015-2016 yıllarında Sakarya'da özel polikliniklerde, 2016-2017 yıllarında Kastamonu Şenpazar Toplum Sağlığı Merkezinde görev yaptıktan sonra 2017 yılından itibaren hastanemizde diş hekimi olarak görev yapmaktadır.